Smartlog v3 » Peter Abrahamsens weblog » Man skal ikke tro på alt hvad man hører
Opret egen blog | Næste blog »

Peter Abrahamsens weblog

Musikeren og komponisten Peter Abrahamsens weblog

Man skal ikke tro på alt hvad man hører

10. May 2010 18:28, peterabrahamsen

Man skal ikke tro på alt, hvad man hører. F.eks. Nu Georg Metz som hypper egne kartofler og skælder ud på musikformidlingen på P2 som han synes er inkompent og tillige at der er for lidt hele stykker af hvad han kalder Opus Musik. Jeg tror ikke han har lyttet til P2 længe. Metz  blevet en værre modstander end Venstre. Hør blot hvad Jens Rohde siger .

Tidligere Venstre politiker og medie ordfører Jens Rohde har nu ligefrem advaret sine kolleger på Christiansborg om at  forsøge at flytte  P2 og den klassiske musik - samt Jazz og andet kulturstof fra DR - det giver alt for meget vrøvl med vælgerne. Og  Venstre Borgmester  og direktør for Sky Radio synes heller ikke det er en god ide at lukke DR P2 til fordel for en statsstøttet kommerciel radio. Dybest set mener han at den eneste løsning er at  udbyde nogle flere landsdækkende frekvenser .
Men som lytter på FM nettet  så kan man høre, specielt hvis man køre en del rundt i landet ,en livlig aktivitet af kommercielle radioer m.fl.   . Ligeledes kan man høre meget forskellig radio på DAB og net. Så i stedet for at sprede skulle man måske samle kræfter og  gøre kravene større til udbud. Sjovt nok er der ikke nogen der snakker om TV i forbindelse med det nye medieforlig.
Har du skrevet under mod lukningen af P2  ellers besøg bevar_p2.skrivunder.dk  -
over 18.000 har gjort det

Tags

Arkiv

Relaterede

Seneste